Okmeydanı Halkevi Genel Kurulu Yapıldı

Okmeydanı Halkevi 8. olağan genel kurulu 24 Ocak Pazar günü yapıldı. Şube merkezinde gerçekleştirilen genel kurul halkevleri mücadelesini anlatan film gösterimiyle başladı. Ardından oluşturulan divan konuklara söz verdi.

Okmeydanı Halkevi’nin çalışmalarında omuz omuza yürüdüğü dostları bir bir söz aldı. Halkevinde ders veren bir öğretmen, bir ilköğretim öğretmeni, halkevinde çocuğu kurslara gelen bir veli, halkevinde yaşamı değişen bir kadın, AKP mağduru mahalle eczacısı, Okmeydanı gençliği adına bir genç sırasıyla konuşmalar yaptı. Konukların konuşmalarının ardından Okmeydanı Halkevi Başkanı Nayat Yördem söz alarak, bundan sonra mücadelemiz daha da büyüyerek devam edecek dedi. Etkinliğe raporların okunması ve oylanmasıyla devam edildi.

Okmeydanı Halkevi’nin iki yılını anlatan kısa film gösteriminin ardından yeni yönetim oylamaya sunuldu. Kar yağışına rağmen katılımın oldukça kalabalık olduğu Okmeydanı Halkevi Genel Kurulu, Okmeydanı Halkevi gençliğinin oluşturduğu müzik atölyesinin dinletisiyle sona erdi.

Genel Kurula çeşitli yöre ve mahalle dernekleri yöneticileri ve üyeleri, Okmeydanı Cemevi temsilcisi, Şişli Belediyesi meclis üyesi, BDP temsilcileri de katılım gösterdi.


Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by SimplexDesign